Hello World PS5

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Hello World PS5 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 550 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı Hello World PS5
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan OyunDelisiyim

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,138
665
113
40
Merhaba arkadaşlar kurulum tamamladım yeni geldim eve birazdan ufaktan testler yapacağım. Dual Sense'yi bağladım birkaç emulatör ve rom yükleyeceğim şimdi ufaktan kurcalamaya başlayacağız.

Donanım Bilgisi

Kod:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

Chassis

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 17, 2025
175
40
28
Anladığım kadarı ile ps5 e linux sistemi kurup. steam dan bilgisayar oyunlarını oynamak.
ps5 i mundar edersin kanka. inşallah yanlış anlamışımdır.

yhanova

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,667
5,256
113
Merhaba arkadaşlar kurulum tamamladım yeni geldim eve birazdan ufaktan testler yapacağım. Dual Sense'yi bağladım birkaç emulatör ve rom yükleyeceğim şimdi ufaktan kurcalamaya başlayacağız.

Nete bağlayıp online da oynarsan olay bitmiştir bi

coolcarlos7

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 23, 2020
157
66
28
Steam üzerinden perfonmans kısmında sıcaklık değerlerini açıp deneyebilirmisiniz oyun? gta 5 olur, farklı farklı oyunlar olur.